Since 1999

Workshop "Intuïtieve ontwikkeling" voor beginners en gevorderden

7 mei 1-daagse workshop nog 1 plekje vrij

Leer je onderbuikgevoel en hart te volgen

Versterking van je intuïtieve vermogen leert je te luisteren naar wat je lichaam en geest aangeeft als de juiste informatie en dus helpt het je in beslissingen te nemen. De workshop intuïtieve ontwikkeling leert je deze talenten te ontwikkelen en in te zetten om in je eigen kracht en connectie te komen. Via je intuïtieve vermogen ga je communicatie leren ontvangen en zenden door middel van beelden, woorden (weten), gevoelens en nog meer.

Het versterkt je verbinding met je hele zijn en alle mensen en dieren die je lief zijn. Het is een pure en prachtige vorm van verbinding tussen individuen die iedereen heeft meegekregen als mens en gewoonweg weer opnieuw herinnerd en geoefend moet worden. Geen gave dus maar een aangeboren eigenschap die iedereen heeft. Dieren verliezen het niet gedurende hun leven en dus is het voor hen de normale vorm van communicatie onderling en met de mens. Hoe mooi is het als je dit zelf weer leert in te zetten!

 

Ik geef de workshop in kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers en er zijn 1 en 2-daagse opties. Kleinschalig is fijner, intiemer en doeltreffender. En er is genoeg tijd om iedereen individueel te begeleiden. Je band met dieren zal enorm versterkt worden en er zal een geheel nieuwe wereld voor je opengaan waar je in je dagelijkse leven in de omgang met mensen en situaties veel voordeel zal hebben. Je “onderbuikgevoel” zal sterker ontwikkelen.

“Enige tijd geleden bij Marjolein de cursus intuïtief communiceren mogen volgen en dat was een hele mooie en bijzondere ervaring. Ben heel blij dat ik het heb gedaan er gaat een hele nieuwe wereld voor mij open. De opzet en sfeer was uniek en maakte het voor mij mogelijk om te groeien en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van communiceren met dieren. Ik ben dankbaar voor de klik met het gevoelsleven van onze dieren. De cursus is een aanrader voor eenieder die de relatie met zijn of haar huisdier wil uitdiepen en een stap te maken die niet veel mensen gegeven is, namelijk de stap van het respectvol en eerlijk communiceren met onze medebewoners. Denk vaak en met veel plezier en warme gevoelens terug aan de cursus.

Maurits

Cursusinhoud en kosten

Aan bod komen: energie, informatie, intuïtief communiceren met mens en dier, zenden en ontvangen, meditatie, animal-spirits, stervensbegeleiding, senioren, ziektebeelden, veel oefeningen en nog veel meer!


De beginners workshop omvat intuïtief communiceren met levende dieren.
De gevorderden workshop wordt uitgebreid met communiceren met overleden dieren en zieke dieren.

De workshop intuïtieve ontwikkeling voor beginners en gevorderden van 1 dag kost 175 euro. De workshop intuïtieve ontwikkeling voor beginners en gevorderden van 2 dagen kost 350 euro. De workshopdagen duren van 10:00 tot circa 16:00 en zijn inclusief lunch.
Cursusdata worden in onderling overleg bepaald en dat kan door de week of in het weekend zijn. Bij volledige deelname ontvang je een certificaat. Er is geen restitutie mogelijk.                                     


Lijkt het je leuk en leerzaam? Opgeven voor een workshop kan door middel van een email naar marjolein@animalspirit.nl. Ik neem dan contact met je op om een geschikte datum te overleggen.

Scroll naar boven