Since 1999

Workshop "Tesla 7 Kleuren Chakra Energie"

data in onderling overleg + 8 juni workshop

Werk met de oneindige kracht van de 7 gekleurde Tesla Chakra plaatjes, voor eigen gebruik en professionele inzet bij mens en dier.

Tijdens de workshop leer en ervaar je hoe je ze voor jezelf en anderen kunt inzetten. Een paar voorbeelden zijn: healing touch mens en dier, aromatherapie, psychotherapie, qigong, yoga, alle vormen van massages en fysiotherapie voor mens en dier, meditatie, mindfullness, TTouch, alle vormen van energetische therapie therapie, breath-work, body-work en ga zo maar door. Je leert waar de diverse chakra aan verbonden zijn lichamelijk, emotioneel en spiritueel. Alle afzonderlijke chakra zijn gekoppeld aan essentiële organen en endocriene klieren. Ze zijn centra van bewustzijn die gekoppeld zijn aan het individu zijn personaliteit en spiritualiteit. Een balans van het hele systeem is de basis en een must voor genezing van lichaam en geest.

Cursusinhoud

  • Hoe en waarvoor kan ik de gekleurde Chakra plaatjes inzetten
  • Hoe gemakkelijk zijn ze in gebruik
  • Wat zijn chakra’s en waar zijn ze aan gelinkt in het lichaam en de geest
  • Waar staat Tesla energie voor en wat doet het met een individu
  • Wat is de link tussen energie, frequentie en het lichaam
  • Wat is de betekenis van de kleur in genezing
  • Hoe werk ik met de set van 7 in zijn geheel
  • Bij welke soort therapie kan ik de plaatjes inzetten en hoe

“Als Reiki practitioner en Qigong instructeur werk ik veel met energie en ben ik via Marjolein in aanraking gekomen met de Tesla producten. De chakra set is mijn favoriet! Ik zet ze in bij klanten en mijn eigen familieleden van alle leeftijden en ze zorgen o.a. voor meer balans, energie, rust en betere slaap en de sensaties zijn zeer merkbaar bij mij en bij de personen waar ze voor worden ingezet.

Alieke

Kosten

De workshop Tesla 7 kleuren Chakra Plaatjes kost 75,00 euro p.p. voor circa 3 uur. Tijdens de workshop kun je vrijblijvend met de plaatjes werken. Via de website kunnen ze apart of als set worden aangeschaft. Als je deelneemt aan de workshop plus de gehele set aankoopt ontvang je als extra zeer uitvoerige informatie over de chakra’s en hun verbindingen. Zie de webwinkel voor meer info onder Tesla Energie

De Tesla Workshop wordt normaliter in Koningsbosch of Sittard gehouden van 13:00 tot 16:00 maar andere tijden en locaties zijn bespreekbaar. Deze workshop zit altijd snel vol aangezien ik de groep klein wil houden om iedereen de benodigde aandacht te kunnen geven. De data van de workshop worden altijd in overleg bepaald dus stuur een email als je een keer deel wilt nemen.

Wil je deze prachtige vorm van ondersteuning ook leren inzetten? Opgeven voor een workshop kan door middel van een email naar marjolein@animalspirit.nlIk neem dan contact met je op om een geschikte datum te overleggen. 

Scroll naar boven