Since 1999

Tesla Paarse Plaat klein Bloem des Levens

Tesla Paarse Plaat klein Bloem des Levens (8,5 x 5,5 cm) incl. fluwelen zakje.
Inclusief duurzame Chakra Therapie kaart met uitleg over de energiecentra en de inzet van de platen.

De speciale Tesla Paarse Plaat klein met de Flower of Life verenigt in zich een van de krachtigste symbiose van het universum: kosmische energie met het levende patroon van de schepping.

Energetische kwaliteit van de kleur paars: fundament van al het zijn, bevordering van het verjongingsproces, versnelling spirituele groei, vernieuwing en genezing, creatieve perfectie en orde.

De Tesla producten komen uit Zwitserland, geproduceerd door Rosen Herz Verlag, Original Tesla® Products since 1992.

Meer info bij productomschrijving.

45,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Tesla Paarse Plaat klein (8,5 x 5,5 cm) incl. fluwelen zakje.
Inclusief duurzame Chakra Therapie kaart met uitleg over de energiecentra en de inzet van de platen.

De speciale Tesla Paarse Plaat klein met de Bloem des Levens verenigt in zich een van de krachtigste symbiose van het universum: kosmische energie met het levende patroon van de schepping.

Chakra:
De kleur paars wordt geassocieerd met het 7e chakra (kruinchakra= pijnappelklier/epifyse).
Fusie van twee tegengestelde energieën. Rood en blauw, werkt op lagere chakra’s, maakt daar blokkades los en bevordert genezingsprocessen.

Symboliek:
Fundament van al het zijn
Bevordering van het verjongingsproces
Versnelling van spirituele groei
Vernieuwing en genezing
Creatieve perfectie en orde

Bloem des levens – scheppingsmatrix: De levensbloem wordt beschouwd als waarschijnlijk het sterkste symbool voor: – Genezing – bescherming – goddelijke orde.

De sleutel tot het universum De nieuwe kleine Tesla Paarse Plaat manifesteert “Harmonie met het Universum” in zijn hoogste perfectie. Het vertegenwoordigt de perfecte combinatie van Tesla patent, heilige geometrie en alchemistische kleurcorrespondentie. Deze combinatie maakt deze exclusieve paarse plaat tot een krachtige, ongekende multidimensionale energie-ervaring!

De Tesla Platen en Disks kunnen worden gebruikt voor de gezondheid van mens, dier, voeding, water, stenen en meer. Eten en drinken moet een half uurtje op de plaat staan om de optimale energetische frequentie te bereiken en de meeste voeding/nutriënten uit het voedsel en water te behalen. Is een mens of dier ziek, heeft hij pijn of last van negatieve emoties, dan kan hij of zij de plaat bij hem dragen of onder de slaap of ligplaats leggen. De producten kunnen met hoesje worden ingezet, hoeven niet opgeladen of geschoond te worden en werken zelfs als ze beschadigd zijn. Ze kunnen ook worden ingezet om mineralen en edelstenen op te laden.

De Tesla producten komen uit Zwitserland, geproduceerd door Rosen Herz Verlag, Original Tesla® Products since 1992.

Het symbool van de Levensbloem is een van de meest fascinerende, bekende en erkende geometrische symbolen binnen de magische wereld van de Heilige Geometrie. Dit speciale symbool vertegenwoordigt de cyclus van het leven. Men gelooft dat binnen dit symbool, de meest betekenisvolle en heilige patronen van ons universum als geheel liggen.

Van de levensbloem wordt gezegd dat het de basissjabloon is voor de hele schepping. Veel significante geometrische vormen worden gevonden in de levensbloem, inclusief andere heilige vormen zoals de Platonische Solids, Metatron’s Kubus, en de Merkaba.

De levensbloem symboliseert de schepping en herinnert eraan dat alles verenigd is, voortkomend uit dezelfde blauwdruk. Velen geloven dat het symbool het basisontwerp van alles in het leven laat zien, van de configuratie van het atoom tot de basis van elke levensvorm en elk ding in het bestaan.

De levensbloem is een visuele voorstelling van de verbindingen tussen alle levende wezens en het leven zelf. Het patroon stelt voor dat al het leven voortkomt uit één bron, net zoals de cirkels voortkomen uit de ene centrale cirkel. Het vertegenwoordigt de mathematische en logische orde van de natuurlijke wereld, als teken van de natuurwetten.

Werken met de Levensbloem is werken met de oorsprong en totaalheid van jezelf van atoom tot complete holistische energetische lichaam (emotioneel, mentaal, lichamelijk en spiritueel).

Scroll naar boven