Since 1999

Voordeelpakket consult op afstand 5 + 1 gratis

Om iedereen financieel te ondersteunen in zijn groeiproces bied ik het voordeelpakket 5 + 1 gratis aan.

375,00

Om iedereen financieel te ondersteunen in zijn groeiproces bied ik het voordeelpakket 5 + 1 gratis aan.

Om het voordeelpakket aan te vragen voeg je deze toe aan je winkelmandje. Ga vervolgens naar afrekenen en doorloop de stappen om je bestelling af te ronden. Zorg dat het email adres juist is en vul alvast je telefoonnummer in.

Nadat je bestelling is geplaatst, neem ik contact met je op om samen de eerste afspraak in te plannen. Je mag de 6 sessies ook verdelen over andere personen of dieren binnen jouw gezin.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Het aantal behandelingen ligt aan de diversiteit en intensiteit van de klachten, maar meerdere behandelingen geven de therapievorm en het individu een kans om de verandering en/of verlichting door te laten komen. Het blijft zeer individueel hoeveel lagen er onder fysieke en emotionele klachten liggen. De meeste klachten hebben zich in de loop der jaren opgebouwd en het is dan niet meer als normaal dat het ook wat inzet nodig heeft om het te laten reorganiseren  Balans is het fundament voor goede gezondheid en een gelukkig gevoel.

Uit welke therapievorm kunt u kiezen:

  • Ancestral Healing: Via deze methode ga je naar de diepst gewortelde overtuigingen en patronen gelinkt aan een fysieke of emotionele uitdaging om die te neutraliseren. Hierdoor valt de last gelijk van je af zonder enige vorm van herbeleving. Hierbij hebben we telefonisch contact tijdens het consult.
  •  The Body Code en Emotion Code:  The Body Code System is ontwikkeld om de onderliggende redenen voor gezondheidsklachten te vinden en deze los te laten. The Emotion Code (vastzittende hardnekkige gedachten, overtuigingen en emoties) is hier een onderdeel van. Hierbij is geen telefonisch contact tijdens het consult.
  • Healing Touch voor mens en dier: is een energieveld therapie, een energetische behandeling, die het lichaam ondersteunt bij zelfheling. De technieken van Healing Touch stellen als doel om het energiesysteem van mens of dier te zuiveren, in balans te brengen en te stabiliseren om zo de gezondheid te bevorderen. Healing Touch kun je inzetten bij emotionele en lichamelijke problemen bij dieren en bij mensen. Hierbij is geen telefonisch contact tijdens het consult.
  • Tesla 7 Chakra Energy: Via de energetische centra zoals de 7 chakra (Basis-Sacraal-Solar Plexus-Hart-Keel-Voorhoofd-Kruin) maar ook de levensenergie centra binnen en buiten je lichaam, wordt lichaam, geest en ziel aangesproken en aangezet om tot de hoogste potentie te komen.
  • In onderling overleg: bent u niet zeker welke therapie u wenst te ontvangen, geen probleem. Ik neem contact met u op en we bepalen samen welke therapie, of meerdere gecombineerd, het beste bij uw huidige situatie past.
  • Het betreft een consult op afstand waarbij ik dus niet fysiek bij u ben, maar vanuit mijn eigen praktijk behandel terwijl u ook gewoon thuis bent. Deze zal alleen bij Ancestral Healing plaats vinden per telefoon waarbij u mij belt op mijn mobiel nummer of via skype zonder beeld/camera op de afgesproken dag en tijd. Na een behandeling ontvangt u altijd een email met mijn bevindingen.

   

Scroll naar boven