Since 1999

Consult op afstand

Bij een consult op afstand neem ik contact met u op om samen een afspraak in te plannen, nadat uw bestelling is geplaatst.

75,00

Hoe aan te vragen:

Om het consult aan te vragen voegt u deze toe aan uw winkelmandje. Ga vervolgens naar afrekenen en doorloop de stappen om uw bestelling af te ronden. Zorg dat het email adres juist is en vul alvast uw telefoonnummer in.

Nadat uw bestelling is geplaatst, neem ik contact met u op om samen een afspraak in te plannen.

Invulling van een consult:

  • Ancestral Healing: Via deze methode ga je naar de diepst gewortelde overtuigingen en patronen gelinkt aan een fysieke of emotionele uitdaging om die te neutraliseren. Hierdoor valt de last gelijk van je af zonder enige vorm van herbeleving. Hierbij hebben we telefonisch contact tijdens het consult.
  •  The Body Code en Emotion Code:  The Body Code System is ontwikkeld om de onderliggende redenen voor gezondheidsklachten te vinden en deze los te laten. The Emotion Code (vastzittende hardnekkige gedachten, overtuigingen en emoties) is hier een onderdeel van. Hierbij is geen telefonisch contact tijdens het consult.
  • Healing Touch voor mens en dier: is een energieveld therapie, een energetische behandeling, die het lichaam ondersteunt bij zelfheling. De technieken van Healing Touch stellen als doel om het energiesysteem van mens of dier te zuiveren, in balans te brengen en te stabiliseren om zo de gezondheid te bevorderen. Healing Touch kun je inzetten bij emotionele en lichamelijke problemen bij dieren en bij mensen. Hierbij is geen telefonisch contact tijdens het consult.
  • Tesla 7 Chakra Energy: Via de energetische centra zoals de 7 chakra (Basis-Sacraal-Solar Plexus-Hart-Keel-Voorhoofd-Kruin) maar ook de levensenergie centra binnen en buiten je lichaam, wordt lichaam, geest en ziel aangesproken en aangezet om tot de hoogste potentie te komen.
  • In onderling overleg: bent u niet zeker welke therapie u wenst te ontvangen, geen probleem. Ik neem contact met u op en we bepalen samen welke therapie, of meerdere gecombineerd, het beste bij uw huidige situatie past.

Het betreft een consult op afstand waarbij ik dus niet fysiek bij u ben, maar vanuit mijn eigen praktijk behandel terwijl u ook gewoon thuis bent. Deze zal alleen bij Ancestral Healing plaats vinden per telefoon waarbij u mij belt op mijn mobiel nummer of via skype zonder beeld/camera op de afgesproken dag en tijd. Na een behandeling ontvangt u altijd een email met mijn bevindingen.

Type consult

In overleg, Ancestral Healing, Emotion/body code, Healing touch voor dieren, Healing touch voor mensen

Scroll naar boven