Since 1999

Consult in persoon

Bij een consult in persoon neem ik contact met je op om samen een afspraak in te plannen, nadat je bestelling is geplaatst.

95,00

Hoe aan te vragen:

Om het consult aan te vragen voeg je deze toe aan je winkelmandje. Ga vervolgens naar afrekenen en doorloop de stappen om je bestelling af te ronden. Zorg dat het email adres juist is en vul alvast je telefoonnummer in.

Nadat je bestelling is geplaatst, neem ik contact met je op om samen een afspraak in te plannen.

Invulling van een consult:

  • Ancestral Healing: Via deze methode ga je naar de diepst gewortelde overtuigingen en patronen gelinkt aan een fysieke of emotionele uitdaging om die te neutraliseren. Hierdoor valt de last gelijk van je af zonder enige vorm van herbeleving.
  •  The Body Code en Emotion Code:  The Body Code System is ontwikkeld om de onderliggende redenen voor gezondheidsklachten te vinden en deze los te laten. The Emotion Code (vastzittende hardnekkige gedachten, overtuigingen en emoties) is hier een onderdeel van. Deze methode werkt het beste en snelste via een afstandsbehandeling.
  • Healing Touch voor mens en dier: is een energieveld therapie, een energetische behandeling, die het lichaam ondersteunt bij zelfheling. De technieken van Healing Touch stellen als doel om het energiesysteem van mens of dier te zuiveren, in balans te brengen en te stabiliseren om zo de gezondheid te bevorderen. Healing Touch kun je inzetten bij emotionele en lichamelijke problemen bij dieren en bij mensen.
  • Tesla 7 Chakra Energy: Via de energetische centra zoals de 7 chakra (Basis-Sacraal-Solar Plexus-Hart-Keel-Voorhoofd-Kruin) maar ook de levensenergie centra binnen en buiten je lichaam, wordt lichaam, geest en ziel aangesproken en aangezet om tot de hoogste potentie te komen.
  • In onderling overleg: ben je niet zeker welke therapie je wenst te ontvangen, geen probleem. Ik neem contact met je op en we bepalen samen welke therapie, of meerdere gecombineerd, het beste bij je huidige situatie past.

Het betreft een consult in persoon waarbij ik je ontvang in mijn praktijkruimte in Sittard.

Scroll naar boven