Since 1999

Anaflora Soulmate Remedie

loslaten, telepathie, zachtheid, liefde zonder angst, trauma release, verdriet. Anaflora Soul Mate is voor mens en dier die een diepe zielsconnectie voelen die tijd en ruimte overstijgt. Anaflora Soul Mate is voor mens en dier die een diepe zielsconnectie voelen die tijd en ruimte overstijgt. Als je zo een verbinding voelt kan er ook tegelijkertijd een gevoel van angst en bezorgdheid.

verder uitleg hieronder

29,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

loslaten, telepathie, zachtheid, liefde zonder angst, trauma release, verdriet

Anaflora Soul Mate is voor mens en dier die een diepe zielsconnectie voelen die tijd en ruimte overstijgt. Als je zo een verbinding voelt kan er ook tegelijkertijd een gevoel van angst en bezorgdheid.

Hierdoor kan het niet bij elkaar zijn moeilijk  aanvoelen. Deze angst voor scheiding kan een mens soms teveel worden, zeker als het om het stervensproces gaat. Met Anaflora Soul Mate stemmen jullie dieper op elkaar af op zielsniveau terwijl angst en bezorgheid terug zal gaan naar het juiste perspectief. Soul Mate geeft je de fysieke en emotionele kracht om de stervensbegeleiding goed aan te kunnen. Samen innemen geeft het beste resultaat. Soul Mate vult formules zoals Courage, Expanded States, Bereavement en Transition goed aan.

Scroll naar boven