Since 1999

Anaflora Free and Easy for Horses Remedie

agressie, afstandelijkheid, onrust, angst, bijten, hartzeer, opsluiting, cribben, angst, voetverzorging, tanden

Free & Easy for Horses geeft emotionele balans speciaal voor de behoeftes van paarden en het brengt verlichting bij pacing, bijten, cribben, angst voor de trailer en prestatie angst. Uitgebreidere uitleg bij productbeschrijving.

29,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

agressie, afstandelijkheid, onrust, angst, bijten, hartzeer, opsluiting, cribben, angst, voetverzorging, tanden

Free & Easy for Horses geeft emotionele balans speciaal voor de behoeftes van paarden en het brengt verlichting bij pacing, bijten, cribben, angst voor de trailer en prestatie angst.

Free and Easy is vooral ook geschikt om vooraf een behandeling te geven en zeer effectief voorafgaande aan acupunctuur, chiropraciter, hoefsmid, healing of andere behandelingen. Paarden hebben vooral met mensen een gecompliceerde geschiedenis en ze hebben genoeg redenen ons niet te vertrouwen. Met Free & Easy vallen de last en het wantrouwen van het verleden weg, het brengt jou en je paard naar het heden en genezing zet in. Vanuit dit perspectief kan er een nieuw niveau van vertrouwen ontstaan. Free and Easy werkt zeer goed als voorafgaand een paar weken Anaflora Forgiveness wordt gegeven. Daarna kan het effectief snel werken iedere keer als zich een stressvolle situatie voordoet. Free and Easy wordt goed aangevuld met Anaflora Happy Feet, Tranquility and Courage formules.

Scroll naar boven