Since 1999

Anaflora Forgiveness Remedie

mishandeling, afstandelijkheid, agressie, amputatie, connectie, hartzeer, stervensproces, schuldgevoel, verdriet

Anaflora Forgiveness staat voor verdriet over kwaadwilligheid t.o.v. dieren. Forgiveness kan ook genomen worden als teken van medeleven voor het kwaad dat alle dieren in de loop der tijd door mensen is aangedaan. Uitgebreidere uitleg bij productomschrijving.

29,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

mishandeling, afstandelijkheid, agressie, amputatie, connectie, hartzeer, stervensproces, schuldgevoel, verdriet

Anaflora Forgiveness staat voor verdriet over kwaadwilligheid t.o.v. dieren. Forgiveness kan ook genomen worden als teken van medeleven voor het kwaad dat alle dieren in de loop der tijd door mensen is aangedaan.

Velen van ons hebben een schuldgevoel over verwaarlozing, in de steek laten of het pijn doen van een dier in het verleden of het heden. Forgiveness is precies hiervoor ontwikkeld. Of het dier of de dieren nu nog leven, de formule werkt als een brug van vergeving tussen mens en dier. Het is nooit te laat om vergeving te vragen of te krijgen. Niet alleen je eigen dieren maar alle dieren zullen het gebaar van vergeving met de inname van de formule voelen. Forgiveness Formula werkt vooral goed samen met Anaflora Free and Easy, Soul Mate, Compassionate Care en Bereavement formule.

Scroll naar boven