Since 1999

Energetische producten geïnspireerd door Nikola Tesla

Tesla Vrije Energie Uitvindingen

Nikola Tesla 10 juli 1856 – 7 januari 1943 was een Servisch-Amerikaanse uitvinder, elektrotechnicus en natuurkundige. Hij is bij het grote publiek vooral bekend als de uitvinder van de wisselstroomgenerator en wisselstroomelektromotor maar heeft verder 700 uitvindingen op zijn naam staan! Een paar voorbeelden: radio/afstandsbediening/fluoriscerend licht/radar locatie/röntgen fotografie zonder straling/tachometer/turbine zonder schoepen/electron-microscoop/draadloze energetische transmissie/energetische disks en platen en anti-electrosmog producten.

Vrije energie via de cosmos, van levensbelang!

Tesla stelt net als vele andere “nieuwe wetenschappers” dat alles in deze stoffelijke wereld bestaat uit energie met een individuele vibratiefrequentie voor mens, dier en materie. Dit wordt ‘levensenergie’ genoemd. Deze is verantwoordelijk voor de synchroniciteit en harmonie van het universum. Deze energie is van levensbelang! De persoonlijke vibratiefrequentie van ieder mens en dier kan verstoord raken door bijvoorbeeld een ongeval, ziekte, stress, scheiding, onzekerheden, enz. Dit soort negatieve invloeden openbaren zich doorgaans op de zwakkere plekken in het lichaam, in de vorm van lichamelijke of emotionele klachten en pijn. In de behandelingen met mens en dier werk ik via en met het universele quantumveld, maar ik vind het ook belangrijk dat klanten zelf energetische steun kunnen inzetten zonder mijn interventie. Daarom heb ik gekozen voor deze specifieke producten.

Energetisch platen, disks en stickers

De door Nikola Tesla geïnspireerde energetische platen, disks en cyrstalium stickers verminderen negatieve vibraties zodat u in harmonie kunt komen met uzelf en de vrije energie van het quantum veld en weer op de juiste vibratiefrequentie kunt gaan functioneren. De uitvindingen van Nikola Tesla zijn bewusts door hem gekozen en benoemd als vrij, en mogen dus door iedereen worden gebruikt. Origineel is dus iedereen die de informatie van Nikola Tesla juist weet toe te passen. Onze producten komen uit Zwitserland van Rosen Herz Verlag, puur uit ervaring van vele klanten dat het gebruik zeer positieve gevolgen heeft.

tesla paarse plaat groot

Wat is de werking van de Tesla producten?

Ervaring wijst uit dat onze keuze aan Tesla producten zeer effectief kunnen zijn en je geen duurdere Tesla producten zoals de Healy en andere hulpmiddelen nodig hebt. De werking van de Tesla producten valt het best te vergelijken met vrije energie, gebaseerd op de bekende energie van negatieve ionen en geanodiseerd (elektrolytisch geoxideerd), gecombineerd met het scala van het kleurenspectrum dat weer gelinkt is aan de energetische centra. De aluminium producten hebben een uitgekiende (zeshoekige) innerlijke kristalstructuur meegekregen en de atoomstructuur van het aluminium is zodanig veranderd, dat de producten resoneren met de hoogfrequentie vibratie van de levensenergie. Rondom de producten wordt daardoor een energieveld gecreëerd waarmee door osmose alle materiële substanties worden doordrongen. Deze energie is zeer heilzaam voor alles wat leeft zoals plant, dier of mens en kan beschouwd worden als ‘positieve energie’. De vibratie van de specifieke kleuren geven een extra dimensie aan de inzetbaarheid van de producten.

Waar kan ik de platen, disks en stickers voor gebruiken en hoe?

De Tesla producten zijn geschikt voor mens, dier, voeding, water, stenen etc.  Eten en drinken heeft een half uur nodig om tot optimaal energetische frequentie te komen waardoor het qua voedingswaarde en energie het meeste oplevert. Heeft een mens of dier pijn, ziekte of emotionele klachten dan kan men bijvoorbeeld het product met zich meedragen, omhangen of onder de slaapplek van een dier leggen of ‘s nachts onder het kussen van zichzelf. De uitwerking is zeer gevarieerd en individueel naar gelang wat een mens of dier op dat moment nodig heeft en verwerken kan, maar over het algemeen geeft het meer energie, betere nachtrust, minder pijn, meer focus en concentratie, verlichting van fysieke klachten van diverse aard (hormonaal, systemisch, organen etc).

De Tesla producten verhogen langzaam maar zeker de vibratiefrequentie van de gebruiker en verbeteren de kwaliteit van dranken en voeding, laden sieraden en edelstenen op en maken deze schoon. Anderzijds zijn de producten effectief om te dragen omdat ze het lichaam verbinden en daardoor vitaliseren en lokaal toegepast werken ze als een prima pijnbestrijder. 

De producten zelf hoeven niet schoon gemaakt worden zoals bijvoorbeeld stenen en ze mogen ook met een hoesje erom worden ingezet. Als ze beschadigd zouden zijn behouden ze alsnog hun werking. Ze zijn dus zeer gebruikersvriendelijk qua inzet.

“Als Reiki practitioner en Qigong instructeur werk ik veel met energie en ben ik via Marjolein in aanraking gekomen met de Tesla producten. De chakra set is mijn favoriet! Ik zet ze in bij klanten en mijn eigen familieleden van alle leeftijden en ze zorgen o.a. voor meer balans, energie, rust en betere slaap en de sensaties zijn zeer merkbaar bij mij en bij de personen waar ze voor worden ingezet.

Alieke

“De groene plaat heeft bijgedragen aan een lagere bloeddruk.
De cyrstalium plaat zorgt ervoor dat ik een betere focus houdt aan de pc en dat ik langer kan doorwerken en geen hoofdpijn meer krijg.

Pascal

“Ik zet de chakra set of de grote paarse plaat in tijdens mijn meditaties om mijn lichaam en geest totaal in balans te krijgen en voel me als herboren en enorm vrij en vrolijk als ik klaar ben.

Marjolein

Welk product is het beste geschikt voor mij?

Hoe groter, uitgebreider en chronischer de klachten zijn, hoe groter het product moet zijn dat je uitkiest. Buiten de paarse producten die voor alle klachten inzetbaar zijn, zijn er ook plaatjes en disks in alle chakra kleuren (groot en klein formaat). Deze zijn voor mens en dier zijn in te zetten met een specifiek doel. Ieder energetisch centrum (chakra) is gelinkt aan organen, klieren, systemen en emoties en gedachten in een mens of dier. In de webshop staat bij ieder productinformatie hierover. Animal Spirit geeft als extra hulpmiddel exclusief en gratis een duurzame Chakra Therapie kaart erbij met uitleg over de energiecentra en de inzet van de platen/disks. Wil je nog meer leren over de werking en inzet van de producten dan is er de workshop  Tesla 7 kleuren chakra energie.

tesla 7 chakra disk set

De extra kracht en dimensie van de Bloem des Levens

Zeer speciaal en extra krachtig zijn alle producten met de Bloem des Levens geïntegreerd. Deze bijzondere producten manifesteren een van de krachtigste symbiose van het universum: De kosmische energie in verbinding met het levende patroon van de schepping! De levensbloem is een visuele voorstelling van de verbindingen tussen alle levende wezens en het leven zelf. Het patroon stelt voor dat al het leven voortkomt uit één bron, net zoals de cirkels voortkomen uit de ene centrale cirkel. Het vertegenwoordigt de mathematische en logische orde van de natuurlijke wereld, als teken van de natuurwetten. Werken met de Levensbloem is werken met de oorsprong en totaliteit van jezelf van atoom tot complete holistische energetische lichaam (emotioneel, mentaal, lichamelijk en spiritueel).

Crystalium anti-electrosmog producten

Daarnaast zijn er nog de Tesla Crystalium platen en stickers die negatieve EMF (4G en 5G) neutraliseren. Ze beschermen je systeem tegen electrosmog. De werking van de Crystalium producten uit zich o.a. in meer energie, meer focus en helderheid en productiviteit en vermindering van hoofdpijn en spierspanning. Als je sensitief bent voor EMF zijn de Crystalium producten een effectieve hulp in het verminderen van de reacties die je hebt op negatieve straling. Het ondersteunt ook in het loslaten van de angst en ongerustheid omtrent deze gevoeligheid.

tesla crystalium sticker bloem des levens

Bekijk het groot scala aan prachtige energetisch ondersteunend assortiment aan Tesla producten in de webshop.

Scroll naar boven