Since 1999

Tesla 7 Chakra Energy behandeling

Wat is de Tesla 7 Chakra Kleuren behandeling?

Deze therapievorm is een eigen creatie van al mijn kennis en ervaring, verenigd in een energetische behandeling die op afstand of in persoon beleefd kan worden. Er is geen verschil in effectiviteit tussen afstand en in persoon. Deze therapie wordt trouwens ook in de Body Code ingezet mocht deze aangeven dat er blokkades binnen de energetische centra zijn te vinden. Tijdens de behandeling worden alle 7 Tesla gekleurde chakra plaatjes ingezet om een sterke extra dimensie te geven aan het energetisch lichaam. Het is een totale behandeling van het lichamelijke, emotionele, mentale en alle andere vlakken binnen het etherische spirituele veld (quantumveld) waarin al je informatie ligt opgeslagen.

Via de energetische centra zoals de 7 chakra (Basis-Sacraal-Solar Plexus-Hart-Keel-Voorhoofd-Kruin) maar ook de levensenergie centra binnen en buiten je lichaam, wordt lichaam, geest en ziel aangesproken en aangezet om tot de hoogste potentie te komen.

Kleur + Frequentie + Balans = Healing

Een balans van het hele systeem is de basis en een must voor genezing van lichaam en geest. Alle afzonderlijke chakra zijn gekoppeld aan essentiële organen en endocriene klieren. Ze zijn centra van bewustzijn die gekoppeld zijn aan het individu zijn personaliteit en spiritualiteit. En dit laatste, spiritualiteit, moet gezien worden als de mate van groei en verantwoordelijkheid in je leven naar jezelf toe en de buitenwereld.

Het werken met gekleurde Tesla disks geeft extra dimensies aan de totale behandeling. Het inzetten van kleur in healing sessies gaat terug naar de Egyptenaren en komt steeds weer naar voren door de eeuwen heen. Elke kleur heeft zijn eigen golflengte en als je weet dat alles energie en licht is en dus elektriciteit en vibratie is, kun je je voorstellen dat je met specifieke golflengtes ook zeer specifiek kunt werken.

If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.

Jouw hele fysieke en energetische lichaam bestaat dus uit licht (kleur) en frequentie. De frequentie bepaald uiteindelijk de manifestatie van jouw lichaam. De toestand van je gedachten, emoties en overtuigingen bepalen dus hoe je lichaam functioneert. Alle kleuren hebben een eigen effect op het lichaam en toch zijn ze allemaal met elkaar verbonden. Ze werken allemaal samen om te verlichten, reinigen, opbouwen en genezen.

“Als Reiki practitioner en Qigong instructeur werk ik veel met energie en ben ik via Marjolein in aanraking gekomen met de Tesla producten. De chakra set is mijn favoriet! Ik zet ze in bij klanten en mijn eigen familieleden van alle leeftijden en ze zorgen o.a. voor meer balans, energie, rust en betere slaap en de sensaties zijn zeer merkbaar bij mij en bij de personen waar ze voor worden ingezet.

Alieke

“De gele chakra plaat nam mijn maagpijn geheel weg.
Ik vind het erg prettig dat de inzet van de hele chakra set maar 20 minuten hoeft te duren en dat is perfect voor bij mezelf maar ook bij mijn klanten. Ik vind het een zeer fijn hulpmiddel bij de inzet van mijn coaching sessies en het geeft echt een extra dimensie waardoor je meer kunt bereiken.

Maria

Afstandsbehandeling of “hands-on” en hoe vaak is nodig

Er is geen verschil in effectiviteit van een behandeling op afstand of in persoon. Bijna alle mensen kiezen ervoor om op afstand te worden behandeld simpelweg omdat ze dan thuis hun rust kunnen nemen en niet hoeven te reizen. 

Het aantal behandelingen ligt aan de diversiteit, intensiteit en duur van de klachten maar 2 a 3 behandelingen geven de therapie en het individu alvast een kans om verandering en verlichting door te laten komen. Het blijft zeer individueel hoeveel lagen er onder fysieke en emotionele klachten liggen. Zodra die losgelaten zijn ontstaat er balans en dat is het fundament voor goede gezondheid en een gevoel van rust en geluk.

Het tarief van een Tesla 7 Chakra behandeling

Scroll naar boven