Since 1999

Intuïtieve Ontwikkeling

Dierentolk....? Hondenfluisteraar.....? Dierenfluisteraar.....? Dierencommunicator!

In de volksmond krijg ik vaak de benaming hondenfluisteraar, dierenfluisteraar of dierentolk. Zelf noem ik me een dierencommunicator omdat ik dat de meest juiste benaming vind. Deze vorm van communicatie houdt in dat je door gebruik te maken van je intuïtie oftewel je telepatisch vermogen contact maakt met een dier, en door middel van woorden, beelden, geluiden of gevoelens informatie doorkrijgt. Je kunt op deze manier communiceren met levende en overleden dieren en uiteraard ook mensen. Een dier is nauw verbonden met de mensen waar het mee samen leeft en vaak is de communicatie dan ook gelinkt aan de mensen om het dier heen. Een dier wil niets liever dan de mens helpen en zal dit tot het extreme doorvoeren.

Wat kun je doen met intuïtieve ontwikkeling?

Sinds ik me kan herinneren krijg ik gevoelens, gedachten, beelden en weten (woorden) van andere individuen (mens en dier) binnen en deze sterk ontwikkelde eigenschappen zet ik in tijdens alle vormen van therapie die ik aanbied voor mens en dier. Er is niets mooiers dan puur contact te maken met een ziel en zijn informatie die hij of zij wil delen. Daarmee kom je tot de kern wat er speelt bij de ander en kun je daarop inspelen qua hulp.

Wil je meer verbinding voelen met jezelf en iedereen om je heen?

De workshop Intuïtieve ontwikkeling leert je deze talenten zelf te ontwikkelen en in te zetten. Het helpt je in je kracht en diepere verbinding te komen en beter met je dieren te kunnen communiceren. Versterking van je intuïtie leert je te luisteren naar wat je lichaam en geest aangeeft als de juiste weg, en dus helpt het je in beslissingen te nemen. Het versterkt je verbinding met je hele zijn en alle mensen en dieren die je lief zijn. Het is een pure en prachtige vorm van verbinding tussen individuen die iedereen heeft meegekregen als mens en gewoonweg weer opnieuw herinnerd moet worden. Geen gave dus maar een aangeboren eigenschap die iedereen heeft. Dieren verliezen het niet gedurende hun leven en dus is het voor hen de normale vorm van communicatie onderling en ook met ons mens.

Wil jij ook dit aangeboren zintuig opnieuw versterken en telepatisch leren communiceren met dieren?

Geef je op voor de workshop!

Scroll naar boven