Since 1999

Healing Touch voor Mensen

Wat is Healing Touch voor Mensen?

Healing Touch is een wereldwijd erkende opleiding, welke is ontstaan binnen de gezondheidszorg in Amerika. Vertaald betekent Healing Touch ‘helende aanraking’. Het is inmiddels bekend en bewezen dat energetische therapie het zelfgenezend vermogen stimuleert: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ook rondom ons lichaam stroomt energie die helpt meer in balans te komen. Je kunt deze energie ervaren en meten, ook al kun je het niet concreet zien.

In de Healing Touch Technieken worden de energetische centra (chakra) plus onze levensenergie geopend, geschoond en verbonden met elkaar, en met de energie van onze moeder aarde plus het quantumveld in en om ons heen. Energie is onder diverse namen bekend, zoals Chi in de Chinese medische traditie, Prana uit de Indiase filosofie en bio-plasma energie in de moderne wetenschappen.

Healing Touch is vooral onder verpleegkundigen en verzorgenden groots verspreid. Ook in hospice huizen past men Healing Touch toe. Healing gaat immers verder dan het oog reikt.

De Effecten van een Healing Touch behandeling – Healing Touch

  • Creëert lichamelijke en geestelijke balans
  • Versterkt je immuunsysteem
  • Bestrijdt ernstige vermoeidheid, geeft meer energie
  • Helpt herstellen na operatie of ziekte
  • Bevordert de genezing wonden, botten, ontstekingen, gewrichtsklachten etc.
  • Vergroot de kwaliteit van leven tijdens intensieve medische behandelingen zoals chemotherapie, radiotherapie of andere medicijngebruik
  • Vermindert angst en stress
  • Verlicht acute en chronische hoofd- of rugpijn
  • Verlicht hormonale klachten.

Afstandsbehandeling of “hands-on” en hoe vaak is nodig

Er is geen verschil in effectiviteit van een behandeling op afstand of live. Bijna alle mensen kiezen ervoor om op afstand te worden behandeld simpelweg omdat ze dan thuis hun rust kunnen nemen en niet hoeven te reizen.

Het aantal behandelingen ligt aan de diversiteit, intensiteit en duur van de klachten maar 2 a 3 behandelingen geven de therapie en het individu alvast een kans om verandering en/of verlichting door te laten komen. Het blijft zeer individueel hoeveel lagen er onder fysieke en emotionele klachten liggen. Als die losgelaten/geneutraliseerd zijn dan ontstaat er balans en dat is het fundament voor goede gezondheid en een gevoel van rust en geluk.

“Marjoleins energiewerk heeft me enorm geholpen om te helen, te transformeren en meer in verbinding te komen met mezelf. Het heeft me geholpen om vrijer te leven, meer in mijn eigen energie te staan en anderen meer te kunnen helpen.”

Suze

Het tarief van Healing Touch voor Mensen

Scroll naar boven