Since 1999

Healing Touch voor Dieren

Wat is Healing Touch voor dieren?

Healing Touch voor Dieren is een energieveld therapie, een energetische behandeling die het lichaam ondersteunt bij zelfgenezing van lichamelijke,  emotionele en gedragsmatige problemen. De technieken van Healing Touch voor Dieren zijn ontwikkeld om het energiesysteem van het dier te zuiveren, in balans te brengen en te stabiliseren om zo de gezondheid te bevorderen. Deze vorm van therapie kan op afstand of “hands-on” worden ingezet.

Een dier voelt de intentie en het effect van de Healing Touch behandeling en laat deze maar al te graag toe. Dit maakt dat dieren erg goed en snel reageren op deze energetische technieken. Zij voelen direct dat je het goed met ze voorhebt, en kunnen zodoende ook makkelijker oud trauma loslaten dan bijvoorbeeld mensen.

Indicaties en effecten van Healing Touch voor Dieren

  • helpt een dier zijn taak te begrijpen en het geschikte gedrag te laten zien
  • versterkt de band tussen mens en dier
  • vermindert stess en angst
  • versterkt het immuunsysteem en totale conditie
  • ondersteunt een dier bij verwonding, pijn, ziekte, fysiek en emotioneel trauma
  • geeft een belangrijke ondersteuning bij kanker en andere chronische ziektes
  • brengt vertrouwen en zekerheid bij training en competitie
  • ondersteunt acceptatie en rust bij overlijden
  • plus nog vele andere aspecten van het lichaam en de geest

Hoe vaak is nodig en moet ik er fysiek bij zijn?

Twee of drie consulten kunnen je dier een geheel nieuw perspectief geven. De aard, diversiteit en duur van de klacht plus het individu zelf bepaald hoeveel interventie uiteindelijk nodig is. Vaak is het zo dat dieren liever op afstand worden behandeld en ik dus niet fysiek bij het dier hoef te zijn. Voor dieren die mensen niet graag dicht bij zich willen hebben of niet betast willen worden, is een afstandsbehandeling een betere keuze. Doordat een dier in zijn eigen omgeving is kan het ook gemakkelijker zijn focus erbij houden.

Er is ook absoluut geen verschil in uitwerking tussen een “hands-on” Healing Touch voor Dieren behandeling en een afstandsbehandeling. Ze werken beide even goed maar soms is de afstandsbehandeling dus een betere keuze.

Opleidingstraject + Certificering

Healing Touch voor Dieren bestaat uit 6 levels opleiding plus een zeer intensief Certificerings traject. Na alle levels te hebben doorlopen ben ik sinds 2012 tot op heden ook gecertificeerd Healing Touch voor Dieren therapeute.

Als certified practitioner van Healing Touch for Animals® (voluit: Komitor Healing Method Inc./ Healing Touch for Animals® (HTA/KHM)) is het mijn missie om “dieren te helpen met hun gezondheid en welbevinden door het geven van energetische interventies en een dieper contact tussen mensen en dieren te bewerkstelligen”.

De HTA/KHM technieken zijn ontwikkeld om het zelfhelende vermogen te verbeteren en vervangen niet de traditionele behandeling door een dierenarts, een medische diagnose of medicatie. Raadpleeg uw dierenarts voor een medische behandeling!

“Door de healing touch voor dieren behandelingen van onze hond voor en na de operatie is ze enorm snel opgeknapt! Heel erg fijn om te beleven, vooral omdat ze toch al behoorlijk op leeftijd is. Ze is heel snel en goed wakker geworden en mocht meteen naar huis komen waar ze de hele dag blij en wakker was en genoot van alle aandacht die ze kreeg. Ze heeft zelfs haar normale portie eten gehad dezelfde dag van de darmoperatie. Echt zeer bijzonder! Dankjewel!

P. t K. 

“Ik werk als assistente bij de dierenarts en toen mijn 5 jarige kater “Borre” ineens niet meer wilde/kon eten en niet opknapte na een behandeling van de dierenarts voor keelontsteking heb ik contact met Marjolein opgenomen. Ze wist via Borre te vertellen dat de pijn iets dieper (en dus voor de dierenarts onzichtbaar) zat, namelijk bij de overgang naar de slokdarm! Ze heeft hem toen, ook op afstand, een Healing Touch voor Dieren behandeling gegeven waardoor hij meteen enorm opknapte, dit in combinatie met een heerlijke lavendel-olie die hij moest inademen en die het vrouwtje op zijn pootje moest smeren. Het resultaat was verbluffend; hij kreeg pas op dat moment koorts; bewijs van het feit dat zijn lichaam de infectie toen wèl kon bestrijden! Vanaf dat moment is het weer de levensgenieter die hij altijd geweest is.

Kortom; wij zijn zeer tevreden over de behandeling en zeker ook over de nazorg van Marjolein!! Wij hopen echt dat een heleboel dierenartsen hiervoor “open” kunnen staan, het is zo’n aanvulling op de diergeneeskunde!!

Annemieke, Rotterdam 

De prijs van een Healing Touch voor Dieren behandeling?

Scroll naar boven