Since 1999

Ancestral Healing

Wat is Ancestral Healing?

Via Ancestral Healing ga je naar de oorsprong van een fysiek, emotioneel of gedragsprobleem om de negatieve zware lading los te laten. Je hoeft niets opnieuw te beleven en hebt er dus absoluut geen last van. De last valt gelijk van je af en dat voel je meteen in een sessie. Deze methode is de meest effectieve en diepgaande methode om mee te werken en ik ben super dankbaar hiervoor.

Het energetisch lichaam (ziel) slaat alles op wat je ooit ook maar hebt meegemaakt en als iets niet losgelaten of verwerkt wordt dan blijft het opgeslagen en wordt het zelfs doorgegeven naar volgende generaties. Dit zit letterlijk in je DNA en heet de wetenschap van Epigenetics!

Een domino-effect voor iedereen die aan jou verbonden is

Bewezen is bijvoorbeeld in de epigenetics dat gedrag wordt doorgegeven generatie op generatie totdat iemand het heft in handen neemt om dit te veranderen. DNA kan niet veranderd worden (behalve door CRISPR) maar je aanleg om codes aan en uit te schakelen wel. Dit bepaalt dus of je ergens vatbaar of gevoelig voor bent ja of nee. Je eigen gedrag, leefwijzen en het loslaten van “karma” van jezelf en je voorgangers helpen hier enorm in. Het mooie ook nog is dat degene die Ancestral Healing doet, dit niet alleen voor zichzelf doet maar voor iedereen die aan hem verbonden was en is. Hoe mooi is dat. Het is een domino-effect dat achteruit en ook vooruit werkt. Ja, je kunt inderdaad je toekomst hiermee veranderen!

Patronen die lijken op die van jouw ouders

Hoe vaak is het niet zo dat patronen zich maar blijven herhalen en hoe hard je je best ook doet om bijvoorbeeld positief te denken of alles in hokjes in het brein te stoppen, de patronen blijven zich steeds voordoen.

Heel vaak komen mensen in een gedrag dat sterk lijkt op dat van hun ouders, hoe ze ook hun best deden om dat juist net te vermijden. En zo kan ik blijven doorgaan met zeer herkenbare facetten van het leven, totdat je het heft in eigen handen neemt.

Ancestral Healing is effectief in zijn simpliciteit en ik raad het iedereen aan die het beste uit zichzelf wil halen, fysieke en geestelijke gezondheid wil ervaren, vrijheid en rust wil ervaren die je nieuwe mogelijkheden doet en voelt beleven het leven te leven te leiden zoals je altijd hebt gewild en waar je ook voor bent geboren.

Kun je ook een healing doen voor kinderen en dieren?

Voor kinderen (totdat ze oud en wijs genoeg zijn om zelf deel te nemen) en dieren kun je Ancestral Healing via jezelf doen. Als ouder kun je dit dus voor je kinderen, andere familieleden en ook je dieren inzetten. Jij bent dan degene die de sessie doet voor jezelf en de ander samen.

“Door de behandelingen van Marjolein doe ik mijn werk als coach met veel meer rust en vertrouwen. Ik kan sindsdien veel gemakkelijker loslaten, ik voel meer echte, diepe rust en het leukste vind ik nog wel dat ik hierdoor ook mijn eigen klanten op een diepere laag kan helpen. Mijn intuïtie voel ik veel sterker en ik kan er ook beter naar luisteren.”

Marinka

“Marjolein is een geweldige luisteraar en een prachtig hartverwarmend persoon. Een van de dingen die ik geweldig vind aan Marjoleins energiewerk is dat het trauma’s en andere ongemakken heelt, zonder dat je het opnieuw hoeft te beleven. Marjolein heeft me geholpen om de persoon te worden die ik wil zijn, waarvoor ik haar enorm dankbaar ben. Ik zou haar aan iedereen aanraden.”

Suze

Afstandsbehandeling of “hands-on” en hoe vaak is nodig

Er is geen verschil in effectiviteit van een behandeling op afstand of in persoon. Bijna alle mensen kiezen ervoor om op afstand te worden behandeld simpelweg omdat ze dan thuis hun rust kunnen nemen en niet hoeven te reizen. 

Het aantal behandelingen ligt aan de diversiteit, intensiteit en duur van de klachten maar 2 a 3 behandelingen geven de therapie en het individu alvast een kans om verandering en/of verlichting door te laten komen. Het blijft zeer individueel hoeveel lagen er onder fysieke en emotionele klachten liggen. Als die losgelaten/geneutraliseerd zijn dan ontstaat er balans en dat is het fundament voor goede gezondheid en een gevoel van rust en geluk.

Het tarief van Ancestral Healing

Scroll naar boven