Since 1999

CREATING HEALTH AND HAPPINESS FOR ALL LIFE

Passie en opleiding omgezet in health & happiness voor mens en dier.

Holistic Energy Medicine

Therapieën

Holistische aanpak body-mind-spirit-emoties

Webwinkel

Een uitgebreid scala aan ondersteuning

Workshops

Tesla 7 Chakra Energy – Intuïtieve Ontwikkeling – Hondentaal

Animal Spirit

Mijn naam is Marjolein van Vlodrop en ik werk als therapeut met individuen (pasgeborenen t/m senioren), coaches, therapeuten, andere zorgprofessionals en alle soorten dieren.

Ik gebruik een holistische aanpak van mind-body-soul-emotions van het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam, om zo alles in balans en coherentie te brengen. Ik help je beperkende onderliggende overtuigingen, patronen, gedachten en gevoelens los te laten zodat ruimte gecreëerd wordt voor goede gezondheid van lichaam en geest.

Mijn missie is al mijn kennis en ervaring in te zetten voor mens en ook dier. Je helpen te groeien naar een bewuster leven en daardoor ook meer zingeving, rust en goede gezondheid te kunnen ervaren.

How can I help?

Animal Spirit biedt hulp door het loslaten van de diepste onderliggende oorzaken voor gedrag of gezondheid die uit balans is geraakt.

Dit kan zich uiten op alle vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Al deze vlakken zijn aan elkaar gelinkt en alle informatie bevindt zich in je energetisch en fysieke systeem en kan dus worden opgespoord. Deze blokkades/oorzaken kunnen ver terug liggen in jezelf of in je familielijn. Mens en dier zijn hier grotendeels gelijk in en dus kan ik meerdere soorten therapie inzetten voor beiden.

Als je deze obstakels weghaalt draagt dat bij tot een groter bewustzijn, een betere mind-set en lichamelijk en geestelijk welbevinden voor mens en dier. Het zal je vrije wil vergroten waardoor je betere keuzes gaat en kan maken die in lijn zijn met wat echt goed voor jou persoonlijk is en wat je grootste wens en doel is in dit leven.

Omdat er geen grenzen aan energie verbonden binnen het quantumveld, kan ik dus met ieder individu op de hele wereld op afstand werken.

Voorbeelden van hulpvragen:

“Ik werk inmiddels al heel wat jaren samen met Marjolein. Niet alleen voor mezelf, maar voor mijn hele gezin. Of we nu tegen iets lichamelijks aanlopen of iets emotioneels, daar helpt ze ons in korte tijd doorheen met haar verschillende behandelingen én met de juiste woorden op het juiste moment. Het is heel fijn om iemand te hebben die niet oordeelt, maar luistert naar wat er is, je een eerlijke spiegel geeft en je daar doorheen helpt.”

Marinka

Ervaringen

Marinka
Lees verder
"Ik werk inmiddels al heel wat jaren samen met Marjolein. Niet alleen voor mezelf, maar voor mijn hele gezin. Of we nu tegen iets lichamelijks aanlopen of iets emotioneels, daar helpt ze ons in korte tijd doorheen met haar verschillende behandelingen én met de juiste woorden op het juiste moment. Het is heel fijn om iemand te hebben die niet oordeelt, maar luistert naar wat er is, je een eerlijke spiegel geeft en je daar doorheen helpt."
Marinka
Lees verder
Mijn zoontje heeft ze niet alleen van wat fysieke klachten af geholpen als baby (waar de osteopaat geen effect had), maar door haar behandelingen heeft hij ook veel meer zelfvertrouwen gekregen en staat hij veel sterker in het leven. Dat is ontzettend mooi om te zien! Ik gun iedereen een Marjolein in zijn/haar leven.
Suze
Lees verder
Marjolein is een geweldige luisteraar en een prachtig hartverwarmend persoon. Een van de dingen die ik geweldig vind aan Marjoleins energiewerk is dat het trauma's en andere ongemakken heelt, zonder dat je het opnieuw hoeft te beleven. Marjolein heeft me geholpen om de persoon te worden die ik wil zijn, waarvoor ik haar enorm dankbaar ben. Ik zou haar aan iedereen aanraden.
Alieke
Lees verder
Als Reiki practitioner en Qigong instructeur werk ik veel met energie en ben ik via Marjolein in aanraking gekomen met de Tesla producten. De chakra set is mijn favoriet! Ik zet ze in bij klanten en mijn eigen familieleden van alle leeftijden en ze zorgen o.a. voor meer balans, energie, rust en betere slaap en de sensaties zijn zeer merkbaar bij mij en bij de personen waar ze voor worden ingezet.
M. in Spanje
Lees verder
We hebben 3 katten en 3 kleine hondjes die regelmatig (bijna continu) last hadden van oormijt. De gebruikelijke medicijnen diverse keren geprobeerd maar helaas mochten die niet veel helpen. Marjolein heeft me gewezen op BeGone van AnaFlora remedie, we hebben een aantal weken lang steeds de voorgeschreven druppeltjes in het drinkwater van de honden en katten gedaan en jawel hoor, al meer dan een jaar zijn de dieren oormijtvrij. Super!!
Pascal
Lees verder
De groene plaat heeft bijgedragen aan een lagere bloeddruk. De cyrstalium plaat zorgt ervoor dat ik een betere focus houdt aan de pc en dat ik langer kan doorwerken en geen hoofdpijn meer krijg.
Maria
Lees verder
De gele chakra plaat nam mijn maagpijn geheel weg. Ik vind het erg prettig dat de inzet van de hele chakra set maar 20 minuten hoeft te duren en dat is perfect voor bij mezelf maar ook bij mijn klanten. Ik vind het een zeer fijn hulpmiddel bij de inzet van mijn coaching sessies en het geeft echt een extra dimensie waardoor je meer kunt bereiken.
Marjolein
Lees verder
Ik zet de chakra set of de grote paarse plaat in tijdens mijn meditaties om mijn lichaam en geest totaal in balans te krijgen en voel me als herboren en enorm vrij en vrolijk als ik klaar ben.
S. t A.
Lees verder
Vandaag heb ik de workshop hondentaal begrijpen en toepassen bij Marjolein van Vlodrop. Het was weer een leerzame dag en erg leuk als je meer van honden wil begrijpen! Eigenlijk gaat een heel nieuwe wereld voor je open en krijg je veel meer begrip voor hun doen en laten. Ook leert Marjolein je hoe je als mens op dezelfde manier kunt leren communiceren met honden waardoor alles veel harmonieuzer gaat, echt heel erg fijn om te beleven. Zeker een aanrader.
P. t K.
Lees verder
Door de healing touch voor dieren behandelingen van onze hond voor en na de operatie is ze enorm snel opgeknapt! Heel erg fijn om te beleven, vooral omdat ze toch al behoorlijk op leeftijd is. Ze is heel snel en goed wakker geworden en mocht meteen naar huis komen waar ze de hele dag blij en wakker was en genoot van alle aandacht die ze kreeg. Ze heeft zelfs haar normale portie eten gehad dezelfde dag van de darmoperatie. Echt zeer bijzonder! Dankjewel!
Marinka
Lees verder
Door de behandelingen van Marjolein doe ik mijn werk als coach met veel meer rust en vertrouwen. Ik kan sindsdien veel gemakkelijker loslaten, ik voel meer echte, diepe rust en het leukste vind ik nog wel dat ik hierdoor ook mijn eigen klanten op een diepere laag kan helpen. Mijn intuïtie voel ik veel sterker en ik kan er ook beter naar luisteren.
B. te N.
Lees verder
Hartelijk bedankt voor de stervensbegeleiding van zowel onze poes als van mijzelf. Cleo ging achteruit maar dan nog is en blijft het moeilijk om het onder ogen te zien en dan ook daadwerkelijk de knoop door te hakken. Zeker gezien het feit dat ik net al een verlies te verwerken had, was het moeilijk om aan het volgende verlies te denken. Mede door je Anaflora zijn zowel Cleo als ik rustiger en bewuster geworden. We hebben op een mooie rustige manier van elkaar afscheid kunnen nemen en heeft ze haar eigen rustplaats kunnen bepalen. Dank je wel voor al die lieve hulp.
N. te G.
Lees verder
Dank je wel dat je met onze hond hebt gesproken en hebt kunnen verwoorden wat in hem omgaat en wat hij wil. De Anaflora remedie die je hebt gemaakt voor zijn rouwverwerking werkte binnen 2 dagen! Hij is weer vrolijk, energiek en opener naar ons en andere honden toe. Super bedankt!
Suze
Lees verder
Marjoleins energiewerk heeft me enorm geholpen om te helen, te transformeren en meer in verbinding te komen met mezelf. Het heeft me geholpen om vrijer te leven, meer in mijn eigen energie te staan en anderen meer te kunnen helpen.
E. te V.
Lees verder
Ongelofelijk knappe en super correcte typering van onze parkiet! Heel fijn dat we nu weten wat hem dwars zit en de Anaflora Avian Wellness doet al onze vogels super goed!! Ze zijn een stuk verdraagzamer, relaxter, minder lawaaierig en vrolijker.
M. t K.
Lees verder
Bedankt voor de Anaflora remedie voor mezelf! Ik kom een stuk makkelijker mijn bed uit, heb meer moed en energie en doorzettingsvermogen. Ongelofelijk jammer dat ik dit niet eerder heb geprobeerd!!
Maurits
Lees verder
Enige tijd geleden bij Marjolein de cursus intuïtief communiceren mogen volgen en dat was een hele mooie en bijzondere ervaring. Ben heel blij dat ik het heb gedaan er gaat een hele nieuwe wereld voor mij open. De opzet en sfeer was uniek en maakte het voor mij mogelijk om te groeien en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van communiceren met dieren. Ik ben dankbaar voor de klik met het gevoelsleven van onze dieren. De cursus is een aanrader voor eenieder die de relatie met zijn of haar huisdier wil uitdiepen en een stap te maken die niet veel mensen gegeven is, namelijk de stap van het respectvol en eerlijk communiceren met onze medebewoners. Denk vaak en met veel plezier en warme gevoelens terug aan de cursus.
M. te B.
Lees verder
Onze Duitse herder Hera was een speelse en levenslustige hond totdat ze schrok van het geluid van een vrachtwagen. Ze durfde niet meer naar buiten en na verschillende gedragstherapeuten en interne rehabilitaties die een beetje hielpen ben ik verder gaan zoeken en vond ik Animal Spirit. Marjolein heeft Hera geholpen via behandelingen op afstand en een voor Hera gestemde Anaflora remedie. Wij zagen onze Hera veranderen in een blije meid die speelt, vrolijk is, niet meer uitvalt en weer geniet van wandelingen. Marjolein ondersteunde ook ons als mens in de omgang met Hera en we zijn haar dankbaar voor haar geduld, betrokkenheid en begeleiding. Wij kunnen Marjolein van harte aan iedereen aanbevelen. M. te B
Annemieke
Lees verder
Ik werk als assistente bij de dierenarts en toen mijn 5 jarige kater “Borre” ineens niet meer wilde/kon eten en niet opknapte na een behandeling van de dierenarts voor keelontsteking heb ik contact met Marjolein opgenomen. Ze wist via Borre te vertellen dat de pijn iets dieper (en dus voor de dierenarts onzichtbaar) zat, namelijk bij de overgang naar de slokdarm! Ze heeft hem toen, ook op afstand, een Healing Touch voor Dieren behandeling gegeven waardoor hij meteen enorm opknapte, dit in combinatie met een heerlijke lavendel-olie die hij moest inademen en die het vrouwtje op zijn pootje moest smeren. Het resultaat was verbluffend; hij kreeg pas op dat moment koorts; bewijs van het feit dat zijn lichaam de infectie toen wèl kon bestrijden! Vanaf dat moment is het weer de levensgenieter die hij altijd geweest is. Kortom; wij zijn zeer tevreden over de behandeling en zeker ook over de nazorg van Marjolein!! Wij hopen echt dat een heleboel dierenartsen hiervoor “open” kunnen staan, het is zo’n aanvulling op de diergeneeskunde!! Annemieke , Rotterdam
Previous
Volgende

Inspiratiebrief

Schrijf in voor mijn inspiratiebrief met nieuws, tips en kortingen!

Scroll naar boven